miércoles, marzo 10, 2021

Jo sóc Totes

 

(cat/esp)
"Jo sóc totes" és una obra audiovisual realitzada de forma conjunta entre la María Rodríguez Sandía (veu, interpretació i textos originals) Esther Lopez (cantant) i un servidor a càrrec de la banda sonora, guió i producció audiovisual, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Un projecte impulsat per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Volem agrair especialment a la Montse Arroyo i a l’@Eva Millas la confiança, suport i la llibertat total que ens han ofert al llarg d'aquestes setmanes. "Jo sóc totes" és una obra reivindicativa però emotiva alhora. Minimalista en la forma però intensa i dura en el seu contingut. Un viatge vital a l'interior de la feminitat a través de les emocions que pretén remoure la nostra consciència per focalitzar-la cap a un Món on hi hagi més igualtat i justícia.

(esp)
"Yo soy todas" es una obra audiovisual realizada de forma conjunta entre María Rodríguez Sandía (voz, interpretación y textos originales) Esther López (cantante) y un servidor a cargo de la banda sonora, guión y producción audiovisual, con motivo del Día Internacional de la Mujer. Un proyecto impulsado por la concejalía de Igualdad del Ayuntamiento de Vilafranca del Penedès. Queremos agradecer especialmente a Montse Arroyo y a Eva Millas la confianza, apoyo y la libertad total que nos han ofrecido a lo largo de estas semanas. "Yo soy todas" es una obra reivindicativa pero emotiva a la vez. Minimalista en la forma pero intensa y dura en su contenido. Un viaje vital al interior de la feminidad a través de las emociones que pretende remover nuestra consciencia para focalizarla hacia un Mundo más justo e igualitario.
.
.
#josóctotes #yosoytodas #weareallwomen #justicia #igualtat #igualdad #8M #díainternacionaldelamujer #feminisme #feminismo #bandasonora #soundtrack #estherlópez #maríarodríguezsandía #rogersubirana #cançó

No hay comentarios: