lunes, octubre 03, 2016

Recopilatori "Essències de Llibertat".He participat en CD solidari, és un mestissatge entre cantautors i grups catalans i infants sahrauís que han participat en el projecte "Vacances en Pau".
L'ACAPS Wilaia Alt Penedès presenta el CD solidari “Essències de llibertat – Cançons per un Sàhara Lliure!”, el proper 25 d’octubre, a les 20h, a l’auditori del Vinseum, de Vilafranca del Penedès, en el marc de SOLIDARITATS 2016. El CD compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

“Essències de llibertat” és un CD amb l'enregistrament de cançons tradicionals sahrauís que canten els infants sahrauís que participen en el projecte de “Vacances en Pau” a la comarca. Aquests nens i nenes tenen entre 9 i 12 anys i estan acollits en famílies penedesenques durant els mesos de juliol i agost. Aquests dies els infants sahrauís van enregistrar cançons a l’estudi de gravació de Thrashoo Hernández.

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès compta amb la col•laboració de músics i cantants que s'han implicat solidàriament amb el poble sahrauí, a través d’una col•laboració musical per al CD, sigui cantant alguna de les seves cançons o composant-ne una sobre el poble sahrauí. Destaquem la participació de Jeanette Porter i Víctor Nin, Feliu Ventura, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Pau Alabajos, Txarango, Aspencat, Atupa, Rèplica, Eina, Roger Subirana, Anna Roig i L’ombre de ton chien, Germà Negre, Raquel Yadira, Trashoo Hernàndez, Marta Fos i Miquel Cartró. El CD també compta amb la col.laboració penedesenca de Lluís Masachs, pintor i il.lustrador, Roser Ortiz, fotògrafa especialitzada en concerts i festivals, Francesc Noya i Espe Escudero, dissenyadors gràfics.
El projecte té l´objectiu de difondre un missatge de suport i encoratjament al poble sahrauí en la seva lluita legítima per la llibertat i el dret a l’autodeterminació. Els infants sahrauís, protagonistes del CD, han de poder créixer, conèixer i viure en pau al seu país, el Sàhara Occidental.

“Essències de llibertat” és solidari amb el poble sahrauí, ja que els beneficis de les vendes es destinaran íntegrament a projectes solidaris de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, als campaments de refugiats, amb les víctimes de les mines i de suport als activistes sahrauís dels territoris ocupats.

Es poden adquirir CD Essències de llibertat a través del correu electrònic contesperlapau@gmail.com

No hay comentarios: