viernes, noviembre 23, 2018

Estrena/premiere Sant Boi respira un altre aire


(CAT/ESP/ENG)

El proper 6 de desembre estarem a l'estrena / presentació del film "Sant Boi respira un altre vegada". Serà als cinemes Can Castellet de Sant Boi a les 6 de la tarda. En breu, les entrades sortiran a la venda. Com sempre, un plaer treballar en la banda sonora sota la direcció de José Luis López Ortiz i tot l'equip de producció que ja comença a ser una gran família.
----
El próximo 6 de diciembre estaré en la premiere/presentación del film "Sant Boi respira un altre vegada". Será en los cines Can Castellet de Sant Boi a las 6 de la tarde. En breve las entradas saldrán a la venta. Como siempre, un placer trabajar con la banda sonora bajo la dirección de José Luís López y todo el equipo de producción que ya empieza a ser una gran familia.
----
Next December 6 I will be in the premiere / presentation of the film "Sant Boi breathes again". It will be at the Can Castellet cinema (Sant Boi) at 6 pm. Soon the tickets will be on sale. As always, a pleasure to work under the direction of José Luis López and the entire production team that is already beginning to be a great family.


No hay comentarios: