viernes, mayo 10, 2019

Symbiphonic - Espectacle audiovisual amb mapping i música en viu dins la sala del cinema Kubrick

Noticia a Penedès TV:https://www.rtvvilafranca.cat/2019/05/el-kubrick-inicia-el-25e-aniversari-amb-la-musica-de-subirana-i-lart-visual-disach/


(cat) Espectacle de presentació del nou treball discogràfic: Symbiphonic.


Integrants:

Sílvia Isach (Sínoca): Mapping i vídeo-projeccions.
https://www.sinocastudio.com/
Esther López: V
eus i efectes vocals.
Roger Subirana: Piano, Sintetitzadors, flauta nativa americana i flauta electrònica EWI.
https://www.rogersubirana.com/

Descripció de l’espectacle: Si t'agraden les bandes sonores, la música electrònica, celta, clàssica, èpica, new age... i gaudir-ne d’una forma especial i diferent, aquesta és la proposta artística que estaves esperant. L’espectacle estarà format per temes del nou disc i dels anteriors treballs, però també per temes inèdits que només es poden escoltar als directes. A més, i per a que la immersió sigui total, comptem amb la creativitat desbordant de l’artista Sílvia Isach que donarà vida a la música a través de projeccions videogràfiques.

Amb motiu del 25è aniversari del cinema Kubrick de Vilafranca, la Silvia i el Roger han preparat una obra inèdita i única inspirada en la pel·lícula “2001: una odissea de l’espai” titulada “Kubrick’s Odyssey 2019”. Un projecte audiovisual emotiu, experimental, trangresor i de caire futurista creat expressament per a la ocasió. Assistirem a un fet històric, ja que és la primera vegada que es fa un espectacle de videomapping amb música en directe dins la sala d'un cinema. La pantalla comptarà amb una instal·lació física en forma de monòlit al seu davant, aconseguint d’aquesta manera,  crear un espectacular efecte visual en 3D que donarà vida a les projeccions.
----------
(Esp) Espectáculo de presentación del nuevo trabajo discográfico: Symbiphonic.

Integrantes:
Silvia Isach (Sínoca): Mapping y vídeo-proyecciones.
https://www.sinocastudio.com/
Esther López: Voces y efectos vocales.
Roger Subirana: Piano, Sintetizadores, flauta nativa americana y flauta electrónica EWI.
https://www.rogersubirana.com/


Descripción del espectáculo: Si te gustan las bandas sonoras, la música electrónica, celta, clásica, épica, new age ... y disfrutar de una forma especial y diferente, esta es la propuesta artística que estabas esperando. El espectáculo estará formado por temas del nuevo disco y de los anteriores trabajos, pero también por temas inéditos que sólo se pueden escuchar los directos. Además, y para que la inmersión sea total, contamos con la creatividad desbordante del artista Silvia Isach que dará vida a la música a través de proyecciones videográficas.
Con motivo del 25 aniversario del cine Kubrick de Vilafranca, Silvia y Roger han preparado una obra inédita y única inspirada en la • película "2001: una odisea del espacio" titulada "Kubrick s Odyssey 2019". Un proyecto audiovisual emotivo, experimental, trangresor y de tipo futurista creado expresamente para la ocasión. Asistiremos a un hecho histórico, ya que es la primera vez que se hace un espectáculo de videomapping con música en directo en la sala de un cine. La pantalla contará con una instalación física en forma de monolito delante, consiguiendo de esta manera, crear un espectacular efecto visual en 3D que dará vida a las proyecciones.----------
(Eng) Show for the presentation of the new album: Symbiphonic.

Members:
Silvia Isach (Sínoca): Mapping and video-projections.

https://www.sinocastudio.com/

Esther López: Voices and vocal effects.
Roger Subirana: Piano, Synthesizers, Native American flute and EWI electronic flute.
https://www.rogersubirana.com/


Description of the show: If you like soundtracks, electronic music, Celtic, classical, epic, new age ... and enjoy a special and different form, this is the artistic proposal you were waiting for. The show will consist of songs from the new album and previous works, but also by unreleased tracks that can only be heard in live. In addition, and so that the immersion is total, we have the overflowing creativity of the visual artist Silvia Isach that will give life to the music through videographic projections.
To mark the 25th anniversary of the Kubrick cinema in Vilafranca, Silvia and Roger have prepared an unprecedented and unique work inspired by the film "2001: a space odyssey" entitled "Kubrick s Odyssey 2019". An emotive, experimental, transgressive and futuristic audiovisual project created expressly for the occasion. We will attend a historical event, since it is the first time that a videomapping show is made with live music in a movie theater. The screen will have a physical installation in the form of a monolith in front, achieving in this way, create a spectacular visual effect in 3D that will give life to the projections.

No hay comentarios: